Kako se hibridni digitalni DAC ojačevalec C 399 loči od svojih konkurentov

Ojačevalec NAD C 399 prinaša novo raven glasbene in tehnične zmogljivosti v serijo NAD Classic s tehnologijo, ki izvira iz častitljive serije NAD Masters. Ne samo, da C 399 razširja NADov dolgoletni ugled za odličnost ojačevalnika, ampak ima ceno, ki nasprotuje njegovi zmogljivosti. Poleg tega C 399 dosega nove ravni prilagodljivosti in enostavne uporabe.

Povežite kateri koli analogni ali digitalni vir

C 399 lahko reproducira analogni ali digitalni vir z natančnim uprizoritvijo zvoka in stopnjo prefinjenosti, ki je netipična za ojačevalnik serije Classic. Analogni del pre..

Preberite več

NAD C399 - novi paradni konj serije NAD Classic

S svojim najnovejšim modelom sodobnega integriranega ojačevalca, ojačevalcem C399, ki združuje sodoben DA pretvornik (DAC) in zmogljivosti omrežnega pretakanja, je priznani kanadski proizvajalec vrhunske HiFi avdio opreme NAD dvignil zmogljivost in prepoznavno dolgoročno vrednost svojih izdelkov na še višjo raven. Za dostavo kar 250 vatov kakovostne moči na kanal v NAD C399 je zadolžen zaščiten ojačevalnik »HybridDigital nCore«, medtem ko je vezje Ess Sabre 32 bit / 384 kHz ES902..

Preberite več